سی شارپ

سی شارپ

#C یک زبان برنامه نویسی چند مدلی است که شامل دستوری ، تابعی، عمومی، شیء گرا و جزء گرا است . در عین حال زبان C# ، زبان برگزیده مایکروسافت برای ایجاد سیستم عامل ویندوز و ویندوزفون برای سیستم عامل موبایل‌هایی همچون HTC ، مایکروسافت و نوکیا می باشد. این زبان نیز مانند زبان جاوا برای پروژه‌های اقتصادی و بزرگ، انتخاب بسیار خوبی است. به لطف پشتیبانی مایکروسافت، این زبان یکی از مدعیان قوی در بین زبان‌های برنامه نویسی است.

آینده‌ی زبان برنامه نویسی سی شارپ

این زبان برنامه نویسی زبانی کاربردی و تمام نشدنی خواهد بود چرا که نسخه های جدید آن نیز هر چند وقت یکبار توسط مایکروسافت ارائه می‌شود و دارای قابلیت‌های جدیدی است. و اگر بخواهیم درباره‌ی رنکینگ و رتبه‌ی آن در دنیا صحبت کنیم می‌توانیم این طور بگوییم که: سی‌شارپ از دیدگاه‌های مخلتف چهارمین و در برخی پنجمین زبان کاربردی، قدرتمند و محبوب دنیا محسوب می شود.بنابراین این زبان برنامه نویسی از محبوبیت و اعتبار بسیار بالایی برخوردار است.

چه کسانی سی شارپ کار می‌کنند؟

اگر زمینه‌ای در زبان جاوا یا زبان‌های شبیه به سی دارید، یادگیری سی‌شارپ خیلی برایتان سخت نخواهد بود. به جرات می توان گفت اولین زبان برنامه نویسی دسکتاپی در ایران که بیشترین طرفدار رو دارد همین زبان سی‌شارپ هست. زبانی که قدرت بالایی در نوشتن انواع برنامه و اپلیکیشن دارد. شما با استفاده زبان سی‌شارپ می‌توانید انواع برنامه های دسکتاپی، موبایل، وب و . . . را بنویسید.

چرا سی شارپ؟

  • کاملا شی گراست (object oriented)
  • چند سکویی بودن (Cross Platform)
  • قابل استفاده و کامپایل بر روی انواع کامپیوتر است.
  • بازار کار عالی در ایران

ویژگی‌های مهم سی شارپ

  • کتابخانه استاندارد
  • خصوصیت ها و رویدادها (Properties & events)
  • برنامه نویسی ساده برای مالتی ترد( Multi Threads)

پایگاه داده (SQLite) در سی شارپ (#C)

همان طور که می دانید بعضی از این نرم افزارها مانند مرورگرها برای ذخیره اطلاعات خود نیازی به استفاده از پایگاه داده های سنگین همچون SQL Server ندارند. بنابراین این گونه نرم افزارها باید از پایگاه داده اس کیو لایت (SQLite) استفاده کنند.

معرفی زبان برنامه نویسی C#

زبان برنامه نویسی C# یکی از زبان های شئی گرا تولید شده توسط مایکروسافت و در بستر دات نت می باشد و بر پایه سادگی، مدرن بودن، همه منظوره و شئی گرا بودن ساخته شده است.

میزان استفاده از زبا‌نهای برنامه نویسی طبق آمار

زبان‌های برنامه نویسی به 4 دسته شئ گرا، رویه‌ای، کاربردی و منطقی دسته بندی می شوند. میزان استفاده از هر دسته در میان برنامه نویسان متفاوت است، اما آنچه که بر همگان مبرهن و واضح است این است که بالای 60 درصد دسته شی گرا از بقیه دسته‌بندی‌ها جلو است.

آموزش و برنامه نویسی به زبان #C

برنامه سی

آموزش زیان سی شارپ

برنامه نویسی به زبان سی شارپ

پروژه های کاربردی به زبان سی شارپ #C

توسط اسماعیل طغرایی – مدرس دانشگاه

تلفن: 09126821955

 

Service-Brochure.PDF